CLUB ESPORTIU CERVIÀ


FOTOGRAFIES PEL RECORD

Des del Club s'ha engegat una campanya per recuperar la històtia de l'entitat, el projecte busca recollir imatges de la seva història, tota aquella persona que tingui alguna imatge en color o en blanc i negre i ens la pot fer arribar, li estarem molt agraïts.
També es poden adreçar a nosaltres a través del e-mail: cfcervia@terra.es.

EL C.E CERVIÀ EQUIP MENYS GOLEJAT DE LA PASSADA TEMPORADA



El passat 8 de setembre aprofitant la presentació de l'equip, s'entregà el Trofeu al porter menys golejat de la Segona Territorial a David Roig (Embo).

XII TROFEU MIQUEL FARRÉ

El passat dia 8 de setembre el Trofeu Miquel Farré, com ja ve sent habitual va servir per presenta-se davant l'afecció, el encontre disputat davant el C.F Vimbodi va acabar amb la victoria local per 4 a 1. En aquest partit també es va fer entrega David Roig, el Trofeu com a porter menys golejat de la Segona Territorial, Temporada 2006-2007.

PRETEMPORADA 2007-2008

Durant aquest passat més d'agost s'han disputat diversos partits per tal de preparà la nova temporada, el dia 18 d'agost disputarem el primer encontre C.E. Cervià 2 - C.F Castelldans 0, el següent fou el dia 1 de setembre C.E. Cervià 1 - C.F Juneda 0, i el dia 5 de setembre disputarem el tercer partit C.F Guissona 1 - C.E Cervià 0. En resum dels tres partits disputats, dos victories i un derrota, tots els equips han estat de la Primera Territorial, i els hem agut d'afrontar amb nombroses baixes, en conclusió una bona pretemporada.

Club Esportiu Cervià

El Club Esportiu Cervià, va ser fundat a Cervià de les Garrigues el 1921. Un dels primers clubs de la provincia de Lleida, l'afició pel futbol de la gent de Cervià ha portat el Club fins als nostres dies.
Avui en dia té uns 150 socis, i juga a la Segona Territorial. L'objectiu de l'equip es retornà a la Primera territorial aquest mateixa temporada.